Plats: Ringvägen 45, UMEÅ
+46 (0)70-634 49 06
info@kunskapslagret.se

Historik

tanke på personlig utveckling

Kunskapslagret startades redan år 2000 av Lars-Urban Gustavsson, kallad Laban av alla som känner honom. Hösten 2011 bildades Kunskapslagret i Sverige AB av Christina Sörvåg med Labans hjälp.

Laban har nära 40 års erfarenhet av jobb från logistikbranschen, allt ifrån lagerarbetare, personalchef, logistikchef, till VD på olika företag både på stora och små företag med både Sverige och resten av världen som arbetsplats.

Fredrik Sörvåg, som är utbildare på Kunskapslagret, har närmare 25 års erfarenhet av logistiklösningar samt är en van utbildare inom transport och logistik.

Kunskapslagret i Sverige AB har som tanke att vara ledande inom allt som har med lagerarbete och utbildning att göra.
Vårt största område är truckutbildning, något vi bedriver i hela Sverige.

Vi har många kunder som vi hjälper med andra områden inom lagerarbete t.ex. lagersäkerhet, brandsäkerhet i lager, stillagebesiktning, logistiklösningar, utbildning av logistikchefer, arbetsmiljöutbildning samt förslag på åtgärder för att förbättra arbetsplatsen. Utbildningar för lagerarbetare, ADR för truckförare, första hjälpen och hjärt- och lungräddningsutbildning, samt lägga upp och planera hur ett lager skall vara uppbyggt med tanke på effektivitet i förhållande till varuflöde, maskiner, stillage och truckar som skall införskaffas.

Vi kan med fördel vara en kugge i maskineriet när man ställer leverantörer för truckar mot varandra, då vi har jobbat med alla dom stora aktörerna på marknaden t.ex. John Heinrich, BT-truck, Linde-truck, Toyota-truck, Atlet-truck, Stihl-truck samt även andra mindre kända märken.

Vi hjälper även till med det systematiska arbetsmiljöarbetet,(SAM). Vi kan ta hand om alt från en färdig mall som Du som företagare fyller i själv, eller att vi tillsammans planera och strukturera alt som skall dokumenteras.